Vertaisverkko.comLähetä palautetta
ETUSIVU TIETO- TURVA RIPPAUS JA POLTTO VIDEO JA AUDIO KUVAN- KÄSITTELY SELAIMET, IRC-, SÄHKÖPOSTI TOIMISTO- OHJELMAT LINKIT SEKALAISET SIVUT
Tietosuojakäytäntö  

Ilmaiset netti-tv-kanavat

    Mainokset / Advertisements


Netti-TV

Netti-TV-ohjelmat ja videot: suomalaiset netti-TV:t ja ohjelmat, uutiset, urheilu, huumoriohjelmat ja -videot, matkailuvideot, viihdeuutiset, talousuutiset.


Ilmaiset suomalaiset netti-TV-ohjelmat

Tästä linkistä löydät kaikki tärkeimmät suomalaiset netti-TV-paikat, kuten esimerkiksi YLEn Areena, Katsomo.fi, Ruutu.fi ja muita hyviä netti-TV-videosivustoja. Netti-TV- ja videosivustoista on lyhyet kuvaukset.


http://www.streamick.com

Streammick.com kokoaa yhteen satoja ilmaisia Internet-selaimella katsottavia TV-kanavia ja suorat linkit TV-kanavien katseluun. Streaming-kuva näkyy pienessä ikkunassa, jonka saa koko ruudun kokoiseksi painamalla hiiren oikeaa painiketta kuvan päällä ja valitsemalla Zoom > Full Screen. TV-kanavat on jaettu eri pääkategorioihin, joista kukin pitää sisällään 10-30 TV-kanavaa. Pääalueita ovat: Uutiset 24/7, elokuvat, musiikki, opetukselliset lähetykset, yleiset kanavat, urheilu, viihde ja piirretyt sarjat, business, paikalliset TV-kanavat, muut.


http://freetube.us.tc

Freetubesta löytyy useita satoja, ellei peräti toistatuhatta netti-TV-kanavaa ympäri maailmaa. Navigointi sivustolla on helppoa ja kanavia on kätevä selailla alasvetolaatikossa. TV-kanavat on jaettu pääalueisiin: uutiset, viihde, opetuksellinen, uskonnollinen, musiikki, urheilu, elämäntapa (tai -tyyli), webbikamerat, elokuvat ja aikuisviihde. Jos ruutu pysyy pimeänä pakollisen odotusajan (noin 2 min) jälkeenkin, sivun alalaidasta löytyy kätevä diagnostics tool, jonka ajamalla saa tietää mikä selaimen asetuksissa on pielessä tai mikä plugin puuttuu. Tosin IE:ssä kaikki asetukset näytti olevan kunnossa, mutta kuvaa ei näkynyt. Mozilla Firefoxissa TV-kanavat taas rullasivat moitteetta.


http://www.channelchooser.com

Channelchooser.com on TV-portaali, joka tarjoilee katsottavaksi satoja ilmaisia TV-kanavia, jotka on jaettu 15 kategoriaan: uutiset, informaatio, viihde, elokuvat, tosi-TV, elämäntyyli, shoppailu, musiikki, nuoriso, lapset, urheilu, pelit, spesiaalijutut, sekalaiset ja aikuisviihde.


http://www.tvnewsradio.com

Suomenkielinen TV News Radio tarjoaa Internet TV-kanavia ympäri maailmaa. Kanavat on jaettu kategorioihin: uutiset, urheilu, elokuvat, viihde, matkailu, pelit, pokeri, piirretyt ja tiede. TV-kanavat maittain, suositut ja uusimmat kanavat. Myös webradioita Suomesta ja maailmalta.


http://www.ampparit.com/netti-tv

Uusimmat netti-tv-ohjelmat eri lähteistä. Uutisia, TV-sarjoja, urheilua jne.


Maksullinen vaihtoehto

TVkaistan netti-tv sisältää kaikki TV-ohjelmat kahden viikon ajalta. TVkaista tallentaa ilmaiset suomalaiset TV-kanavat automaattisesti käyttäjän henkilökohtaiseen tallennustilaan, josta niitä voidaan katsoa laajakaistan kautta. Saatavilla on myös digiboksi, jolla netti-tv on helppo liittää olohuoneen televisioon.