VeneilyMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.vesille.fi
Hyvä sivusto veneilyn ystävälle. Purjehtimiseen, veneilyyn, kilpailuihin ja tapahtumiin liittyviä uutisia, veneiden myynti- ja ostopalsta. Tiedot ja taidot osio: hakatesti, vesiurheiluvälineiden turvallinen käyttö, septitankit kuntoon, varoituksia merenkulkijoille, viisaasti vesillä. Keskustelufoorumi, jossa alueina veneily, purjehdus, kilpapurjehdus, moottoriveneily.

http://www2.kotka.fi/merikirjasto
Kotkan Merikirjaston virtuaalikirjasto Majakka. Paljon tietoa ja linkkejä liittyen muun muassa veneilyyn, purjehdukseen ja meriin: laivaluetteloita, varustamot, merimajakat, meritutkimus, museolaivat, hylyt, navigointi, veneily ja purjehdus, venematkailu, purjehduskouluja, purjehdusseuroja, melonta ja soutu, risteilyt, laivamatkat, saaristo-, ja sisävesiristeilyt, itämeren satamat, vierasvenesatamia, Suomen saaristo, merisää, veneenrakentajat, venekoulutus jne.

http://www.meriporssi.com
Veneilijöiden oma meripörssi, jossa voi myydä ja ostaa: venevarusteita, moottoriveneitä, veneiden varaosia, purjeveneitä, moottoreita ja muuta veneisiin ja veneilyyn liittyviä tavaroita.

http://www.nettivene.com
Nettivene.comissa voi myydä ja ostaa veneitä. Myynnissä olevia veneitä on yleensä muutama tuhat ympäri maata.

index.php  Tietosuojakäytäntö