SarjakuvatMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.sosiaalisestirajoittuneet.fi
Sosiaalisestirajoittuneet-sarjan yleensä aprin kolmen ruudun mittaisia sarjakuvia aina vuodesta 2000 lähtien. Sarjakuvia on lisätty lähes päivittäin, joten niitä on lähes parituhatta. Suomen ensimmäinen netissä ilmestyvä sarjakuva. Pilkkaa tehdään lähinnä tietokonenörteille. Nörttihuumoria parhaimmillaan.

http://www.kvaak.fi
"Suomen ainoa ja oikea sarjakuva-aikakauslehti sinulle, joka olet kiinnostunut mitä sarjakuvassa tapahtuu juuri nyt". Uutisia, sarjakuvien arvosteluja, artikkeleita ja henkilökuvia yms. Linkit osiossa satoja linkkejä sarjakuva-aiheisille sivuille mm. sarjakuvafestivaalit, sarjakuvaharrastajien sivuja, sarjakuvien fanisivuja, keskustelua sarjakuvista, sarjakuvan teko-oppaita, sarjakuvatutkimus, sarjakuvatkaupat, seurat ja yhdistykset, piirtäjien ja käsikirjoittajien esittelyjä, linkkejä verkossa ilmestyviin sarjakuviin.

http://www.pikselinviilaajat.net
Sarjiksien julkaisu on loppunut vuoden 2006 alussa, mutta vanhoja huumorijuttuja voi aina käydä kurkkaamassa. Lukijoiden kommentteja sarjakuvista, sekä sarjakuville annetut pisteet. 10 parasta, sekä 10 huonointa sarjakuvasketsiä.

http://www.funs.co.uk/comic/index.php
Kokoelma englanninkielisiä hupisarjakuvia. Sarjakuvat on ilmeisesti napattu eri lähteistä. Tosi hyviä ja hauskoja juttuja. Useimmat sarjakuvat ovat aika härskejä.

index.php  Tietosuojakäytäntö