Lasten nettipelit ja tehtävätMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.yle.fi/lapset/pelit/pelit.html
Paljon erilaisia pelejä: Herpertin pelit, Katinkontin pelit, BUU-klubbenin pelit, Pikku Kakkosen pelit, Elmerin pelit, Pablon pelisivut, Letin ja Veikan lastenhuonepeli ja labyrintti jne jne. Useimmat peleistä sopivat 5-12 vuotiaille lapsille. Joidenkin pelien avulla voi opetella esim. kirjaimia tai lukemaan.

http://www.yle.fi/pikkukakkonen/puuhaa/pelit
Pikku Kakkosen pelit: muistipeli, värityskirja, värityskuvia, studiopeli, Jasper-peli, sana-arkku peli, Pelle Hermannin vaatepeli, labyrintti, tee animaatio, piirrä kuva jne.

http://www.spek.fi/pelastuspartio
Pellekaija Pum - Näillä sivuilla lapsi oppii mielenkiintoisella tavalla turvallisuustietoa. Animaatioden, puheen ja erilaisin tehtävien avulla lapsi oppii mm. mikä on palovaroitin, miten soitetaan hätänumeroon, pelastautuminen tulipalosta ja monia muita juttuja.

http://3tratkaisut.fi/maatilapeli/peli.html
Maatilan turvallisuus-peli. Peli on tarkoitettu lapsille, jotka ainakin jonkin verran osaavat jo lukea ja kirjoittaa. Pelissä on myös äänet.

http://www.valio.fi/lapset
Meidän Poppoo - Erilaisia pelejä lapsille: Paula Pallon muistipeli, labyrinttipeli, x-fiipaleet, palapeli, maitotietovisa, väritystehtävä jne.

http://virtual27.nebula.fi/%7Eateneumfi
Ateneumin lasten piirustuspeli. Valittavana on eri taideteoksia, joita voi muokkailla väreillä ja eri työvälineillä. Kun maalaus on valmis, sen voi halutessaan tallentaa myös muiden nähtäväksi.

http://www.ellajaaleksi.fi
Ella ja Aleksi - Kolme muskettisopulia. Peli, jossa noppaa heittämällä siirrytään paikasta toiseen ja välillä tehdään erilaisia tehtäviä tai vastataan kysymyksiin. Peli sopii hyvin 5-12 vuotiaille.

index.php  Tietosuojakäytäntö