Lahjaideoita ja vinkkejäMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.mtv3.fi/helmi2005/ihmissuhteet/lahjapalvelu/ideoita.shtml
Lahjavinkkejä vastavalmistuneelle tai ylioppilaalle, lahjaideoita ystävälle, mieheltä naiselle - lahjavinkit, lasten lempparilelut, suosituimmat lahjatoiveet: mitä miehet ja naiset haluavat lahjaksi.

http://www.pirkka.fi/joulu/lahjavinkit/default.aspx
Pirkan lahjavinkit: tarpeellisia ja käytännöllisiä tavaroita, pelit ja ajanvietejutut, vaatteet ja liikuntatarvikkeita, koruja ja aistillisia tuotteita, lahjaideoita lapselle, ruoka- ja makeislahjoja jne.

http://www.naisnetti.com/osallistu/lahjaideat.htm
Lahjaideoita koulutsta valmistuneelle, lahjavinkkejä oman kotiin muuttavalle nuorelle, lahjoja moneen eri tilanteeseen. Rippilahjaideoita.

http://keskustelu.suomi24.fi
Keskustelupalsta, jossa voi kysellä ja antaa lahjaideoita erilaisiin juhliin.

http://www.mitalahjaksi.com
Sivustolla käyttäjät löytävät lahjaideoita erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Mitä lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Oikeastaan kaikkein järkevintä on antaa pieni nimellinen lahja tai vaikkapa lahjakortti. Jos keksii ostettavaksi jotain oikeasti tarpeellista tai toivottua, sellainen toki kannattaa ostaa lahjaksi.

Usein esimerkiksi lapset saavat syntymäpäivä- ja joululahjoiksi jopa kuutiokaupalla kaikenlaista tavaraa sukulaisilta, tuttavilta, kavereilta ja vanhemmilta että osan tavaroista joutuu viemään kaatopaikalle, kierrätykseen tai kirpputoreille. Eivätkä ne lahjatavarat usein lapsia kiinnosta yleensä kuin pienen hetken, jonka jälkeen tavaroista tulee täysin tarpeettomia. Eihän lapsia toki sovi lahjoitta jättää, mutta lahjojen hankinnassa kannattaa käyttää tervettä järkeä ja ostaa joko sellaisia lahjoja joita lapsi on oikeasti toivonut ja lahjoja, jotka ovat tarpeellisia (vaatteita, varusteita jne).

index.php  Tietosuojakäytäntö