Jooga ja meditaatioMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

Jooga on hyvin vanha harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan, terveydestään ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille.

http://jooga.meditaatio.fi/portal.php
Foorumi joogan ja meditaation harrastajille. Keskustelualueita mm. harjoitukset, terveys, filosofia, henkimaailma, yleinen keskustelu.

http://www.joogaliitto.fi
Suomen Joogaliitto Ry:n sivut. Tietoa joogasta, sen historiasta, jäsenyhdistyksistä paikkakunnittain, joogatapahtumista jne.

http://www.scand-yoga.org/suomeksi
Skandinavian Yoga ja Meditaatiokoulun sivut. Jooga ja meditaatio sopivat käytännöllisyydessään ja monipuolisuudessaan kaikille: nenänhuuhtelu, kehonharjoitukset, hengitysharjoitukset, mudra-energiapidätykset, levollinen asenne, rentoutus, keskittyminen, meditaatio.

http://www.jooga.org
Sivuilla esitellään yksinkertainen meditaatiomenetelmä Sahaja Yoga, joka on helppo oppia ja joka sopii kaikille. Meditaatio, chakrat ja sisäinen hienorakenne, lehtiartikkeleita, joogakursseja. Tietoa Sahaja Yogan historiasta ja sen luojasta Shri Mataji Nirmala Devista. "Meditaatio on ainoa tie henkiseen kasvuun. Hiljaisuudessa meditointi vie sinut ajatuksettomaan tietoisuuteen, jolloin tietoisuutesi kasvu voi alkaa".

http://www.hjy.fi
Helsingin Joogayhdistys Ry. Kursseja, jäsenyyden hakeminen, tapahtumia. Hathajooga-harjoittelu sisältää kolme keskeistä osa-aluetta: fyysisinen harjoittelu (asanot), tietoiset hengityksen harjoitukset (pranayama) ja ohjattu rentoutuminen.

index.php  Tietosuojakäytäntö