Suomalainen jalkapalloMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.veikkausliiga.com
Suomen jalkapallon veikkausliigan virallinen sivusto. Kaikki veikkausliigan joukkueet esitellään, näiden kokoonpanot ja pelaajat. Jokaisesta pelaajasta on siis lyhyt esittely sekä pelaajakohtaiset tilastot. Joukkuekohtaiset ahkerasti päivitettävät tuoreet uutiset. Raportit, tapahtumat, huippuhetket ja ottelupöytäkirja kaikista pelatuista otteluista. Sarjataulukot, laajat tilastot mm. tehdyt maalit, laukaukset, yleisömäärät, maalintekijät, syöttäjät, erikoistilannemaalit, kulmapotkut jne jne. Suomalaisen jalkapalloystävän ykkössivusto.

http://www.mtv3.fi/urheilu/futis
Kotimaista ja ukomaalaista jalkapalloilua uutisoiva Maikkarin futisosio. Joka päivä julkaistaan monta jalkapallouutista. Vuoden 2006 MM-kisojen arkistoja voi selailla ja ihmetellä mitä kaikkea tapahtuikaan. Myös paljon jalkapalloaiheisia artikkeleita. Tulospalvelu ja sarjataulukot, liigat ja seurat, poikamme maailmalla, veikkausliigan ohjelma ja pelatut ottelut, joukkueet ja pelaajat.

http://www.palloliitto.fi
Suomen Palloliton sivut, jossa uutisoidaan ja seurataan päätason lisäksi myös alemmat tason otteluita ja tapahtumia: naisten jalkapallo, eri divarit jne.

Veikkausliigan joukkueiden omat viralliset sivut:

AC Vantaan Allianssi, Vantaa
FC Haka, Valkeakoski
FC Inter, Turku
FC Jokerit, Helsinki
FC Lahti, Lahti
FC TPS, Turku
FF Jaro, Pietarsaari
FC HJK, Helsinki
KUPS, Kuopio
Mypa, Myllykoski
ROPS, Rovaniemi
Tampere United, Tampere

index.php  Tietosuojakäytäntö