HoroskooppiMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.mtv3.fi/helmi2005/horoskoopit.shtml
Päivän horoskooppi. Tähdet kertovat miten kohtalo sinua tänään koettelee. "Aamu nostaa energiatasoasi ja auttaa tekemään suurista suunnitelmistasi totta". Hyvä.

http://www.iltalehti.fi/viihde/horoskooppi1_ho.shtml
Iltalehden horoskooppiennustukset. "Olet menettämäisilläsi luottamuksesi erääseen ihmiseen. Mieti, miten asian voisi vielä korjata, olisi sääli menettää niin tärkeä ihminen. Malttia." Jaaha, kukakohan tämä henkilö mahtaa olla?

http://www.iltasanomat.fi/naiset/horoskooppi.asp
Iltasanomien horoskooppi kertoo sinulle täsmätietoa mitä päivästäsi tänään tulee. "Haluat parasta, mutta joudut tyytymään ehkä vähempään". Voi voi.

http://www.horoskooppi.com
Kuukausittaiset horoskoopit, jotka kertovat totuuden. "Heinäkuu tuntuu koettelevan oikein olan takaa. Jo kesäkuun loppu oli melko kivistä, ja heinäkuu jatkaa siitä". Eihän tämän näin pitänyt mennä :(

http://www.nicehouse.fi/horoskoo/kuukausi.html
"Sinussa on hurjaa ja alkukantaista luomisvoimaa valtavat määrät. Ota silti sopivan rennosti ja pyri nauttimaan kaikesta tekemisestäsi". Tämä kuulostaa jo paremmalta.

http://plaza.fi/ellit/kristallipallo/horoskooppi
Plaza.fin Ellien horoskoopit: viikkohoroskooppi, kuukausihoroskooppi, rakkaushoroskooppi, lapsihoroskooppi, kiinalainen horoskooppi, horoskooppimerkit ja niin edelleen.

Horoskooppi on taivaankappalaiden asemista tietyllä hetkellä luotu astrologinen piirros. Syntymähetkellä määritellyn astrologisen horoskoopin avulla pyritään ennustamaan ihmisen tulevaisuutta. Lehtien palstoilla ja muissa lähteissä esiintyvät eri horoskooppeihin liittyvät ennustukset toimivat lähinnä viihteenä. Horoskooppiennustukset on usein kirjoitettu niin, että "ennustetut" tapahtumat ja asiat voivat todellakin tapahtua monelle ko. horoskoopin ihmiselle.

Astrologinen kartta koostuu 12 huoneesta ja 1. huone (nouseva merkki) määräytyy syntymän aikaan syntymäpaikan, maan ja horisontin välisen suhteen kautta. Jokaisella huoneella on oma merkityksensä astrologisessa kartassa. Astrologisen kartan, auringon sijainnin ja tähtikuvioiden avulla väitetään pystyvän ennustamaan tiettyyn aikaan (esim. 24.10 - 22.11, Skorpioni) syntyneen ihmisen tulevaisuutta.

Horoskooppeihin liittyy myös ns. Forer-efekti, jonka mukaan monet ihmiset uskovat horoskooppiennustuksien epämääräisiin ja yleismaailmallisiin selityksiin, jos niiden väitetään olevan juuri heitä varten tehtyjä. Tämän efektin ja tutkimuksen mukaan henkilö uskoo horoskooppiennustukseen enemmän jos sen sanotaan koskevan vain häntä, ja jos tämä henkilö uskoo ennustuksen laatijan olevan jonkinasteinen auktoriteetti, ja lisäksi jos häntä koskeva horoskooppiennustus sisältää enemmän positiivisia kuin negatiivisia asioita.

Tyypillinen horoskooppiennustus (Skorpioni, kuukausihoroskooppi):
Vuoden menestyjiin voi kuulua Skorpionit, joiden merkkiin nähden Pluto, Jupiter ja Uranus tekevät tukevia kulmia. Näillä voimilla pystyt lyömään ällikällä itsesi ja muut. Olet koko vuoden joustavasti aktiivinen, kehittelet omia erikoisuuksiasi ja osaat välittää ajatuksiasi eteenpäin. Pystyt tekemään useaakin työtä tai kiinnostuksesi hamuaa laajalta alueelta uutta tietoa ja kokemusta. Sinua kiinnostaa kokeilla mitä uutta olet oppinut ja panna käytäntöön teoreettisia valmiuksiasi...

Eläinradan horoskoopit: Oinas, Härkä, Kaksonen, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies, Kalat.

Kiinalaiset horoskoopit: Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira, Sika.

Edellä mainittujen horoskooppien lisäksi on olemassa myös ainakin Atsteekkien horoskoopit ja druidien puuhoroskoopit.

index.php  Tietosuojakäytäntö