Treffipalveluja sinkuilleMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

Tällä sivulla on lueteltu muutama keskeinen ja suurin deittipalvelusivusto. Deittaamista ja seuran hakua netin kautta tuskin kannattaa koskaan ottaa kovin vakavasti. Varsinkin miespuolisten kannattanee etsiä seuraa muuta kautta. Lisäksi joissain palveluissa on nähtävillä aivan selvää hyväuskoisten ja lemmenkipeiden (lähinnä miesten) törkeää ja sikamaista rahastusta.

http://plaza.fi/sinkut
Sinkkupalvelu, jossa voi hakea sopivaa miestä tai naista hakukriteerien perusteella. Hakukriteereiksi voi valita alueen, ikähaarukan tai vaikka vain ne ilmoitukset, joissa on esillä ilmoituksen jättäneen kuva. Ilmoituksissa on tietoa seuraa hakevista ihmisistä, esimerkiksi ruumiinrakenne, alkoholin käyttö, harrastukset jne, sekä vapaata tekstiä kohdassa: Näin kuvailen itseäni ja henkilöä jota haen.

http://seoikea.com/site
Deittipalvelu, joka toimii netissä, tekstikanavalla, televisiossa ja mobiilissa. TOP-listat, joissa päivän, viikon ja kaikkien aikojen katsotuimmat profiilit. Joissain profiileissa on myös useita kuvia ilmoituksen jättäneestä. Lisäksi se oikea-testi, se oikea-illat, se oikea TV. Jäänsärkijä, jossa lueteltuna kuolemattomia iskurepliikkejä. Lisäksi myös chat, jonne pääsee chattailemään jos on luonut itselleen ensin profiilin.

http://www.city.fi/deitti
Deitti.netin deittipalvelu, jossa voi hakea sopivaa seuraa hakukriteerien kuten mm. iän, maakunnan, paikkakunnan, hakijan sukupuolen, haun kohteen sukupuolen ja luokituksen (seikkailu, tositarkoituksella jne) avulla. Ilmoituksia on todella paljon, mutta ne eivät ole oikein tasapainossa: miesten ilmoituksia on monta kertaa enemmän kuin naisten. Luultavasti monen naikkosen sähköposti täyttyy hetkessä yhteydenotoilla, kun taas moni mies ei paljon vastauksia saa. Ilmeisesti palvelussa on myös jokin kiero rahastussysteemi, monet puhelinvastausta vaativat kun tarjoavat ilmoituksissaan seksiä, ja puhelu tietenkin sitten maksaa maltaita. Toivottavasti noihin ei kovin moni ukkeli mene mukaan.

http://www.viba.net
Deittipalvelussa ilmoituksin vastaaminen vaatii rekisteröitymistä tai vastaaminen voi tapahtua myös tekstiviestillä anonyymisti. Profiilihaussa täytetään tavanomaiset kriteerit, kuten esim. ikä, alue, koulutus, siviilisääty jne. Ilmoituksia ei kovin hirveästi ole.

index.php  Tietosuojakäytäntö