Autot ja autoiluMainokset / Advertisements


Tietosuojakäytäntö

http://www.nettiauto.com
Koko maan käytetyt vaihtoautot samassa paikassa. Autoliikkeiden ja yksityisten ilmoittamia myyntiautoja on kymmeniä tuhansia, joita voi hakea monin eri kriteerein, esim. paikkakunnan, automerkin, mallin, mittarilukeman, vuosimallin, moottoritilavuuden, hinnan, värin, varusteiden jne perusteella. Nettiauto.comissa myös kaksipyöräiset, veneet, varaosat yms.

http://www.autotalli.com
Uudet ja käytetyt autot samassa paikassa, nettiauto.comin tapainen. Vaihtoautot, uudet autot, oma talli, liikkeet, autoarkisto yms.

http://tankkaus.com
Palvelussa voi seurata autonsa bensiinin kulutusta ja tarkastella muidenkin automerkkien kulutusta. Keskustelua bensiinin hinnoista ja muustakin. Rekisteröitymällä ilmaiseksi voi syöttää tankkaustietoja, muistutuksia, muistiinpanoja yms. Hyödyllinen toiminto on myös ajantasaiset tankkauspaikkojen bensiinin hintatiedot.

http://www.polttoaine.net
Palvelun avulla voi kätevästi seurata eri tankkauspisteiden bensan hintoja. Valikosta voi ensin valita kaupungin ja tarkastella selkeästä taulukosta missä on kallista ja missä vähän halvempaa. Kalleimmat bensahinnat ovat punaisella ja halvimmat vihreällä. Hintaerot voivat olla jopa 7-10 senttiä/litra, joka tekee esim. 40 litran tankkauksessa jo 3-4 euroa.

http://www.koeajo.tv
Autojen testejä ja koeajoja, uutisia ja artikkeleita liittyen autoiluun. Artikkeleja esim: taloudellinen ajotapa säästää rahaa, peruutusvideolla peruuttaminen helpottuu. Videoita mm. kokonaan automatisoidusta autopesulasta ja vanhojen autonrenkaiden kierrätyksestä.

http://www.liikenne.com
Hakupalvelu, jonka avulla voi tietyltä alueelta hakea autoihin liittyviä palveluja kuten autopesuloja, autovuokraamoja, rengasliikkeitä, autokouluja, katsastusasemia, huoltoasemia, autokorjaamoja, automaalaamoja jne jne.

http://www.mainio.net/app_cars_pages.asp
Mainio.netin autojen koeajot ja testit. Artikkelit on hyvin kirjoitettuja ja niitä on paljon. Koeajotestejä voi hakea auton merkin, mallin ja vuosimallin perusteella.

index.php  Tietosuojakäytäntö